Toimintaa yli 25 vuoden kokemuksella

Fysioterapia Peukaloinen on vuonna 1990 perustettu fysioterapiayritys.  Yrittäjä Helena Rahkonen kuuluu yrityksen perustajajäseniin, ja vuonna 2002 yritys siirtyi kokonaan hänen omistukseensa. Vuoden 2019 yritys aloittaa uusin tuulin.  Katso Ajankohtaistiedotteet!

Peukaloinen toimii Lappeenrannan ydinkeskustassa, kauppatorin laidalla. Palveluksessamme on tällä hetkellä neljä fysioterapeuttia, joista yhdellä on myös jalkojenhoidon ammattitutkinto. Oman asiantuntemuksemme lisäksi käytössämme on laaja asiantuntijapalveluiden yhteistyöverkosto.  Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme osallistumalla erilaisiin  lisäkoulutuksiin ja kursseihin.

Fysioterapia Peukaloinen tarjoaa fysioterapia- ja jalkahoitopalveluja Lappeenrannan ja lähikuntien asukkaille. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, ammatillisuus ja asiakastyytyväisyys. Palvelumme pohjautuvat luottamukseen ja hyvään vuorovaikutukseen.

Fysioterapiaa toteutamme polikliinisesti toimipisteellämme, sekä tänä päivänä suuri osa terapioista toteutuu myös kotikäynteinä. Osa terapioista toteutetaan allasterapiana käytössämme olevilla lämminvesialtailla ja osa ratsastusterapiana.

Fysioterapia Peukaloisen palvelut soveltuvat kaikenikäisille. Asiakaskunnassamme on lapsia ja nuoria, työikäisiä ja ikääntyneitä asiakkaita.

Fysioterapia Peukaloinen on Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen. Lisäksi yritys kuuluu suomalaisten fysioterapiayritysten muodostamaan FysiPartnersin OmaFysio-yrityksiin. OmaFysio takaa mm. yhtenäisen hoito-, raportointi- ja  hinnoittelukäytännön useiden suurempien yhteistyökumppaneiden (mm. vakuutusyhtiöiden)  kanssa.

Yrityksen potilasasiamiehenä toimii oikeustieteen kandidaatti Ismo Saarinen, p. 09 477 2356

Yrityksellä on käytössä sähköinen asiakastietorekisteri ja omavalvontasuunnitelma.

Voit ladata henkilötietolain mukaisen rekiseriselosteen tästä [PDF-liite]

Yritys on liittynyt joulukuussa 2017 Kelan ylläpitämään Kanta-palvelun Potilastiedon arkistoon.

 

 

 

Sivun alkuun