Hyvinvoinnin edistäjät!

Terveellinen ravinto ja laadukkaat  tuotteet jokapäiväiseen käyttöön 

Fysioterapia Peukaloinen on itsenäinen Forever Living Products- jälleenmyyjä

Forever Living Products on maailman suurin Aloe Vera -tuotteiden tuottaja, valmistaja ja markkinoija. Aloe Vera-terveysjuoma on ravintococktail, energia- ja ravintolisä, joka helpottaa ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä suolistossa sekä sisältää monia elimistölle tärkeitä vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja aminohappoja. Juomavaihtoehtoja on kolme:
 Aloe Vera Gel, Aloe Bits n’ Peaches ja Aloe Berry Nectar. Forever on patentoinut stabilointimenetelmän , joka takaa, että vastapoimittu Aloe Vera on säilötty menettämättä tuoreen Geelin ravinnerikasta sisältöä. Pääaineosa kaikissa kolmessa juomassa on puhdas Aloe Vera Geeli, minkä lisäksi juomassa on kaikkiaan 75 ravintoainetta.

 Foreverin suosittuja tuotteita löytyy myös pesuaineissa, deodoranteissa, kosmetiikassa ja ihonhoitotuotteissa. Kysytyimpiä ForEverin tuotteita ovat meillä Aloe Seerum, Aloe deodorantti, Aloe huulivoide ja Aloe Heat Lotion.

Kysy lisää, autamme mielellämme juuri Sinulle sopivien tuotteiden löytämisessä.

 

Aloe Heat Lotion

on  tehokas ja turvallinen kipuvoide särkeville nivelille, lihas- ja jännekipuihin tai rasituksesta palautumiseen

 

 Tempur-tyynyt

 Anatomisesti muotoiltu terveystyyny on hyvä vaihtoehto niille, jotka kärsivät helposti niskahartiaseudun oireilusta. Tyyny ohjaa pääsi, niskasi ja kehosi oikeaan asentoon. Oikealla tyynyn valinnalla parannat nukkumisergonomiaasi ja unesi laatua. TEMPUR-tyynyjen ainutlaatuinen materiaali reagoi kehosi lämpötilaan  ja muotoutuu pääsi ja niskasi luonnollisten muotojen mukaan. Näin tyyny tukee kaularankaasi optimaalisesti.

Peukaloisesta voit saada Tempur-tyynyn myös kokeiltavaksi, jotta voit varmistaa tyynyn soveltuvuuden juuri Sinulle.

 

Muut tuotteet

- Jumppakuminauhat ja kinesioteipit

- Tarvittaessa tilaamme Sinulle erilaisia harjoitus- ja  pienapuvälineitä, tukija, tukisukkia tai        harrastevälineitä.

Sivun alkuun