Ajankohtaista

28.2.2018

SMARTUM ja ePassi

Huomioithan, että voit maksaa hieronnan myös Smartum-setelillä tai ePassilla

 

YSTÄVÄNPÄIVÄ  14.2  LÄHESTYY

Ilahduta ystävääsi Peukaloisen lahjakortilla tai hyvän olon tuotteella.

Hierontatarjous:  3 x 45 min hieronta 120 e  (ostoaika helmikuun loppuun saakka)

 

ISÄNPÄIVÄKSI 12.11.17  LAHJAKORTIT ISÄLLE, UKILLE, TAATALLE

Hanki rakkaallesi henkilökohtainen lahja hierontaan, jalkahoitoon, vyöhyketerapiaan tai vaikka yksilölliseen kuntokartoitukseen. Soita ja kysy lisää 040 592 7129. Räätälöimme lahjan yksilöllisten tarpeiden mukaan

 

Riitta on palannut lomalta 10.7.17

 

Työntekijämme lomailevat ja lataavat akkuja seuraavasti:

Miia lomailee 17.7-6.8.17

Ella lomailee 24.7-6.8.17

Laura lomailee 7.8-20.8.17

Helena palaa lomalta 24.7.17

 

Tiedote 14.07.2017

 Fysioterapeutti Ella Heikkinen on suorittanut Fasciamanipulaatio-menetelmän tasot I ja II.

Fasciamanipulaatio-menetelmä ( FM) on italialaisen fysioterapeutin, Luigi Steccon 40 vuoden tutkimuksen ja kliinisen työn tuloksena syntynyt pehmytkudoskäsittelymenetelmä. Käsittelyssä pääasiallisin huomio kohdistuu lihasten, syvän fascian ( kalvorakenteen) ja sen osatekijöiden väliseen suhteeseen. Fasciamanipulaatiossa pyritään tunnistamaan tarkka, paikallinen fascian alue, joka liittyy tiettyyn rajoittuneeseen liikkeeseen. Kun rajoittunut tai kivulias liike ( suunta) on löydetty, tunnistetaan paikallinen fasciassa oleva alue ja tätä aluetta tarkasti manipuloimalla voidaan palauttaa liikkeen laajuus ja kivuttomuus. Suositeltavien käyntikertojen määrä on yksilöllinen, mutta käsittelyjen väli olisi hyvä olla vähintään viikko.

Tiedote 17.01.2017

Jatkuvaa kouluttautumista

Fysioterapeutti Katja Parviainen on saanut päätökseen Bobath- koulutuksen. Kyseinen koulutus ja lähestymistapa antaa lisää keinoja ja eväitä erityisesti neurologisten asiakkaiden kuntouttamiseen.

 

Fysioterapeutti Helena Rahkonen valmistui 31.3.2016 TunteVa-ryhmänohjaajaksi. TunteVa on suomalainen validaatiomenetelmä, joka  auttaa ymmärtämään muistisairaan maailmaa ja ohjaa vuorovaikutusta sellaiseen suuntaan, mikä tukee muistisairasta ihmistä. Se korostaa henkilön omanarvon tunteen ja arvokkuuden säilyttämistä. Vaikka muisti pettää ja ajatusten loogisuus heikkenee, ihmisarvo säilyy. Ihmisarvon säilyminen tulee näkyä tavassa, jolla muistisairas ihminen tulee kohdatuksi.

 

Tiedote 14.02.2016

Lahjakortti

Lahjakortilla lahjoitat hetken omaa aikaa esimerkiksi hyvää tekevän hieronnan tai jalkahoidon parissa.
Peukaloisen lahjakortti on mainio, aina henkilökohtainen lahja kaikille läheisillesi ympäri vuoden!

Tiedote 20.10.2015
Sivun alkuun