Muutimme 1.4. uusiin tiloihin Osuuspankin toimitaloon, osoite Kirkkokatu 9, 5. krs. Samalla nimemme vaihtui: Fysioterapia Peukaloinen toimii jatkossa nimellä Verve Terapia. Yritys on ollut KK-Verve Oy:n omistuksessa vuoden 2019 alusta lähtien.

Toimintamme jatkuu entiseen tapaan tutun henkilöstön voimin. Uudet tilamme ovat viihtyisät, entistä tilavammat ja täysin esteettömät. Myös meille tuleminen onnistuu esteettömästi esim. taksilla suoraan Osuuspankin pääoven eteen. Uusien tilojemme valoisuutta ja viihtyisyyttä lisää kuntosalista avautuva upea näköala Lappeenrannan satamaan.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan, heti kun se koronaepidemian takia on mahdollista!

Fysioterapiaa Lappeenrannassa kaiken ikäisille, lääkärin lähetteellä tai ilman

Fysioterapia Peukaloisesta saat monipuoliset fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut. Tavoitteenamme on auttaa sinua parantamaan ja vahvistamaan liikunta- ja toimintakykyäsi omien voimavarojesi puitteissa. 

Fysioterapia Peukaloisessa on erityisosaamista ja pitkä kokemus muun muassa neurologisten sairauksien ja oireiden, tuki-ja liikuntaelinsairauksien, lastenreumaa sairastavien sekä ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden kuntouttamisesta. Fysioterapian, fysikaalisten hoitojen ja hieronnan lisäksi saat meiltä myös vyöhyketerapiaa, lymfaterapiaa, akupunktiohoitoja, ratsastusterapiaa, allasterapiaa, jalkahoitopalveluita ja puheterapiaa.

 

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus 2020

Fysioterapia Peukaloinen Oy oli Kelan vaativan lääkinnällisen avokuntoutuksen palveluntuottaja sopimuskaudella 1.1.2019-31.12.2019. Tämä yhteistyö Kelan kanssa jatkuu keskeytyksettä myös vuonna 2020.  Uusi sopimus Kelan kanssa alkaa 1.3.2020. Kun asikkaalla on voimassa oleva kuntoutuspäätös, ei hänen tarvitse tehdä mitään terapian jatkumiseksi. Myös uudet Kelan asiakkaat ovat tervetulleita meille terapiaan. Sopimus koskee sekä lapsia ja nuoria että aikuisia kuntoutusasiakkaita. Peukaloisella on sopimus fysioterapiassa, allasterapiassa, puheterapiassa, ratsastusterapiassa sekä ryhmämuotoisessa allasterapiassa.

Puheterapiaan mahtuu nyt muutamia uusia asiakkaita!

Jos tarvitset puheterapiaa, olethan pikaisesti yhteydessä puheterapeuttiimme Päivi Närheen p. 044 4676 903. 

 

Terapioita toteutamme myös etäterapiana.

 

Kaikki palvelumme toteutamme myös kotikäynteinä.
Tervetuloa!

Nettiajanvaraukseemme pääset alla olevasta (tai sivumme yläosassa olevasta) nappulasta. Ajanvaraus avautuu selaimen uuteen välilehteen.

Nettiajanvaraus

 

Smartum

Sivun alkuun