Fysioterapiapalveluja Lappeenrannassa kaiken ikäisille, lääkärin lähetteellä tai ilman

Fysioterapia Peukaloisesta saat monipuoliset fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut. Tavoitteenamme on auttaa sinua parantamaan ja vahvistamaan liikunta- ja toimintakykyäsi omien voimavarojesi puitteissa. 

Fysioterapia Peukaloisessa on erityisosaamista ja pitkä kokemus muun muassa neurologisten sairauksien ja oireiden, tuki-ja liikuntaelinsairauksien, lastenreumaa sairastavien sekä ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden kuntouttamisesta. Fysioterapian, fysikaalisten hoitojen ja hieronnan lisäksi saat meiltä myös vyöhyketerapiaa, lymfaterapiaa, akupunktiohoitoja, ratsastusterapiaa, allasterapiaa ja jalkahoitopalveluita. 

 

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Fysioterapia Peukaloinen Oy on Kelan vaativan lääkinnällisen avokuntoutuksen palveluntuottaja sopimuskaudella 1.1.2019-31.12.2019. Sopimus koskee sekä lapsia ja nuoria että aikuisia kuntoutusasiakkaita. Peukaloisella on sopimus fysioterapiassa, allasterapiassa, puheterapiassa, ratsastusterapiassa sekä ryhmämuotoisessa allasterapiassa.

 

Kaikki palvelumme toteutamme myös kotikäynteinä.
Tervetuloa!

Nettiajanvaraukseemme pääset alla olevasta (tai sivumme yläosassa olevasta) nappulasta. Ajanvaraus avautuu selaimen uuteen välilehteen.

Nettiajanvaraus

 

Smartum

Sivun alkuun